Transport, bud- og terminaltjenester av høy standard

Quick Transport har siden 2001 jobbet med et maksimalt kundefokus for å sikre våre kunder mest mulig helhetlige og gode tjenester innenfor transport og logistikk. Dette fokuset har ført til at vi i dag er en naturlig del av det daglige trafikkbildet og en ledende aktør innen transportbransjen på hele Jæren - fra Randaberg i nord til Egersund i sør.

Vår stadig voksende bilpark består av hele 7 Mercedes-Benz Sprinter budbiler, 4 lett lastebiler, 10 skapbiler og 4 semitrailere. Med terminal både på Klepp og Bryne (termo) har vi god lager-kapasitet, både for korttids- og langtidslagring. Alle våre sjåfører er alltid oppdatert i henhold til krav til etterutdanning for yrkessjåfører.

I 2018 startet også våre første trekkere å gå mellom Jæren og Østlandet. Langtransport er et nytt og spennende satsingsområde for oss, og sammen med våre samarbeidspartnere er vi i stadig vekst.

Kvalitet, service og førsteklasses teknologiske løsninger i kombinasjon med erfarne medarbeidere gjør oss til det naturlige valget når du har gods som skal transporteres.

Vårt mål er at alle våre kunder til enhver tid skal være 100 % fornøyd med både kvalitetsnivået og servicegraden på våre tjenester. Derfor strekker vi oss langt for at du skal få dekket alle dine transportbehov.

 

 
 

andre spørsmål

Hvorfor? Hvordan? Hva? Her har vi samlet noen av spørsmålene vi ofte får. 

Les mer →

kontakt

Vi vil gjerne hjelpe deg med dine transportbehov. Ta kontakt med en av våre dyktige medarbeidere.

Les mer →